ANNONS

Premiär 10 februari för säsong 2 av HBO-serien baserad på Elena Ferrante-böcker

Gaia Girace i rollen som Raffaela Cerullo och Margherita Mazzucco som Elena Greco. Pressbild: Eduardo Castaldo/HBO.

HBO:s filmatisering av Elena Ferrantes bokserie ”Neapelkvartetten” fortsätter snart i tv-rutan. Den 10 februari har andra säsongen av ”My brilliant friend” premiär, den här gången med påhängstiteln ”The story of a new name”.

Den andra säsongen baseras på den andra boken, som på svenska heter Hennes nya namn, och tar vid direkt efter att den första slutade.

Tv-serien regisseras av Saverio Costanzo, och skildrar precis som i böckerna den komplicerade vänskapen mellan Elena Greco (Margherita Mazzucco) och Raffaela Cerullo (Gaia Girace) i Neapel.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 6400 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se