ANNONS

Word Audio ger bokbranschen en ljudklapp – nytolkning av Tomten

Tomten är en klassiker, nu i nytolkning av ljudboksförlaget Word Audio där redaktören Erika Feldt (till höger) fick idén. Foto: iStock.

Inspirerade av Hans-Olov Öbergs julsång ställde sig medarbetarna på Word Audio i studion och gjorde en egen version av Viktor Rydbergs klassiker Tomten.

Word Audio Publishing ger ut Viktor Rydbergs klassiker Tomten som ljudbok idag med Team Wapi bakom mikrofonen. Det var förlagets redaktör Erika Feldt som tyckte att de borde göra något efter att ha läst om Hans-Olov Öbergs julsång i Boktugg

– Det känns fint att uppdatera denna härliga julklassiker och att låta folket få ett alternativ till Börje Ahlstedts version. De flesta av oss har en relation till dikten med dess mystik och finurliga rim. Utan Tomten ingen jul så att säga, säger Mattias Lundgren. 

Ljudboken finns på alla ljudboksplattformar, men kan även lyssnas på här:


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel, via smidig kortbetalning25 kr eller 150 kr eller välj annat belopp. Du kan även swisha till 123-483 18 71klicka här för QR-kod. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
Är du författare eller jobbar i branschen? Då ska du prenumerera på INSIDER Basic eller Business och läsa Skrivtugg och Analysbrevet.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL