fbpx

Word Audio ger bokbranschen en ljudklapp – nytolkning av Tomten

Tomten är en klassiker, nu i nytolkning av ljudboksförlaget Word Audio där redaktören Erika Feldt (till höger) fick idén. Foto: iStock.

Inspirerade av Hans-Olov Öbergs julsång ställde sig medarbetarna på Word Audio i studion och gjorde en egen version av Viktor Rydbergs klassiker Tomten.

Word Audio Publishing ger ut Viktor Rydbergs klassiker Tomten som ljudbok idag med Team Wapi bakom mikrofonen. Det var förlagets redaktör Erika Feldt som tyckte att de borde göra något efter att ha läst om Hans-Olov Öbergs julsång i Boktugg

– Det känns fint att uppdatera denna härliga julklassiker och att låta folket få ett alternativ till Börje Ahlstedts version. De flesta av oss har en relation till dikten med dess mystik och finurliga rim. Utan Tomten ingen jul så att säga, säger Mattias Lundgren. 

Ljudboken finns på alla ljudboksplattformar, men kan även lyssnas på här:
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny