Bookmates strategi – samarbete med mobiloperatörer som Telenor och TDC

Den ryska prenumerationstjänsten Bookmate har faktiskt huvudkontor i London och finns i flera länder runtom i Europa – inklusive Sverige. Frågan är om de kommer att dra nytta av sitt samarbete med Telenor även här? Som de redan gör med Telenor i Serbien och Bulgarien. Utbudet av lokala titlar är begränsat, 3000 på serbiska och 200 på bulgariska, men Bookmate räknar med att ryska och engelska titlar ska locka kunder, rapporterar TNPS.
Totalt har Bookmate över 12 miljoner eböcker, ljudböcker, podcasts och serietidningar på 15 språk och säger sig ha över 6 miljoner läsare. (Alla titlar är inte tillgängliga på alla marknader.)
Danska läsare kan få Bookmate i Telmores (ägs av TDC) mobilabonnemang som även inkluderar HBO, Viaplay och musik.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,