ANNONS

Anne Swärd, Katarina Wennstam och Jonas Hassen Khemiri till Helsingborg i höst

Dunkers Kulturhus i Helsingborg anordnar för tolfte året i rad Samtal med Dunkers, ett arrangemang som under hösten 2019 gästas av bland annat tre författare. Den nyblivna akademiledamoten Anne Swärd samtalar med Cecilia Nebel den 26 oktober klockan 14. Katarina Wennstam besöker Dunkers den 28 oktober klockan 18, även hon i ett samtal med Cecilia Nebel. Slutligen kommer Jonas Hassen Khemiri dit den 30 november klockan 14, där han möter samtalsledare Mikael Olsson al Safandi. Skådespelaren Michael Segerström är den fjärde talaren. Biljetter släpps den 21 augusti klockan 09. (Via HD)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se