KulTura arrangerar författarkväll ombord på färjan Helsingborg-Helsingör

⛴️ LitteraTura. Den 30 mars arrangerar KulTura en Litteraturkryssning mellan Helsingborg och Helsingör med författaren Kristina Ohlsson som berättar om skrivandet, skapandet och skuggläget i senaste Strindbergsdeckaren. Tura är ett helsingborgsord som innebär att man åker fram och tillbaka med färjan flera gånger innan man stiger av. Medverkar gör även Hegas förlag och BTJ som ska prata om skolbibliotek och folkbildning i digital tid.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.