fbpx

Avtal på två nya böcker för Christina Erikson med Albert Bonniers förlag

Författaren Christina Erikson släpper snart sin andra bok på Albert Bonniers förlag och det ska bli ytterligare. Foto: Foto: Maria Östlin.

För ett år sedan kom första delen i Christina Eriksons nya spänningsserie på Albert Bonniers förlag. Den är sedan dess såld till flera länder och nu har hon skrivit avtal på två nya böcker.

– Jag är så glad över det mottagande som den första boken fått och att Albert Bonniers ger mig förtroendet att fortsätta skriva. Det är verkligen mer än jag någonsin vågade hoppas på när jag påbörjade mitt skrivande, säger Christina Erikson i ett pressmeddelande.

Det var i september 2018 som Din vän Forsete, första delen i spänningsserien om kommissarie Elias Svensson, släpptes. Den 17 september 2019 kommer uppföljaren Ensamvarg och i samband med det har nu Albert Bonniers förlag valt att skriva nytt bokavtal med Christina Erikson på ytterligare två böcker om kommissarie Elias Svensson.

ANNONS

– Det är alltid spännande att följa nya karaktärer och se deras utveckling, därför tycker vi det är extra roligt att Christina Eriksons böcker om Elias Svensson blivit så väl mottagna och att vi nu har skrivit ett avtal på fler böcker i hennes serie, säger Helena Ljungström, förläggare på Albert Bonniers förlag, i samma pressmeddelande.

Christina Erikson är född i Småland och debuterade 2014 som deckarförfattare med boken Morsarvet och har sedan dess släppt flera böcker. Christina Erikson berättade i en lång intervju med Boktugg (Rookie-serien) om den långa och ibland krokiga vägen från debuten till utgivning på Albert Bonniers förlag.
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny