ANNONS

John Ajvide Lindqvist, Musse Hasselvall och Johanna Frid till Vällingby i höst

Höstprogrammet för Bokmåndag på Kulturhuset Stadsteatern Vällingby är släppt. Säsongen startar 9 september med releasefest för poeten Mona Monasars debut Modersmål. Den 23 september kommer John Ajvide Lindqvist för att bland annat prata om sin skräckroman Låt den rätte komma in som har teaterpremiär den 20 september. Den 7 oktober kommer Johanna Frid och talar om sin autofiktiva roman Nora eller Brinn Oslo brinn. Musse Hasselvall besöker Bokmåndag den 21 oktober för att prata om sin debut Sorgen – Smärta är vekhet som lämnar kroppen. Anneli Jordahl och Eric Rosén möts den 4 november i ett samtal om klass, ojämlikhet, arv och uppväxt.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se