fbpx

433 personer i bibliotekskö för att låna Läckberg

Om det är en effekt av att Camilla Läckbergs nya En bur av guld inte finns på Storytel eller inte ska vi låta vara osagt. Men biblioteken i Nordvästra Skåne har hela 433 reservationer på boken så vissa låntagare lär få vänta ett tag. En annan populär bok är Tara Westovers Allt jag fått lära mig med 365 reservationer. Deckare är hett på bibblan.
– Feel good-litteratur går också bra på sommaren. Och böcker som tas upp på tv – i Babel, morgonprogrammen och Gokväll – blir snabbt efterfrågade på biblioteken, säger Birgitta Svensson, bibliotekarie i Helsingborg till Helsingborgs Dagblad.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny