ANNONS

Förskolebarnens litteraturpris flyttar in på Bokmässan och får nya partners

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Förskolebarnens litteraturpris delades ut för första gången i år. Nu får priset två nya samarbetspartners: Bokmässan och Bok-Makaren AB (förvaltar rättigheterna till Gunilla Bergströms barnboksfigur Alfons Åberg). 

– Att främja barns läsning är verkligen något som ligger Bokmässan varmt om hjärtat. Vi är glada att priset flyttar in på Bokmässan och ser fram emot att ta del av och läsa förskolebarnens favoritbok, säger Frida Edman, mässansvarig på Bokmässan, i ett pressmeddelande.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL