Navid Modiri flyttar in hos Roos & Tegnér

Micke Tegnér välkomnar Navid Modiri till Roos & Tegnérs lokaler.

Förlaget Roos & Tegnér får sällskap i sina lokaler vid Möllevångstorget i Malmö av Navid Modiri och hans poddstudio.

– Det är härligt att få in Navid och hans team i gänget och nu blir det spännande diskussioner runt fikabordet. Vi har känt varandra länge och drivs av samma nyfikenhet, säger Micke Tegnér, vd för Roos & Tegnér.

Navid Modiri är programledare, bloggare, föreläsare och artist men antagligen mest känd för sina poddar, bland annat Björn & Navid och den omtalade samtalspodden Hur kan vi?. Poddinspelningarna kommer till stor del att ske i Roos & Tegnérs lokaler i Malmö, i den gamla textilfabriken vid Möllevångstorget.

– Det är en härlig miljö och vi kommer att dra stor nytta av varandras input, säger Navid.

Frågan är nu om Roos & Tegnér kommer att göra som Historiska Media och satsa på en egen podcast?

– Nja, kanske inga helt egna poddar utan ett visst samarbete med Navid, säger Micke Tegnér.

Nu är inte Navid Modiri enbart duktig på att prata, han är även författare. Senaste boken Hej syster : en personlig berättelse om flykt och mellanförskap kom ut på Forum förra året.
Men redan 2010 gav han ut boken 365 saker att göra på … Roos & Tegnér. Vi misstänker att en sak som Micke Tegnér kommer att göra är att övertala Navid att ge ut nästa bok på Malmöförlaget.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL