Romanceförfattaren Sarah Morgan kommer till Bokmässan 2018

Sarah Morgan gästar Bokmässan i höst för att prata romantik. Foto: Rosanna Hancock

Sarah Morgan, bästsäljande romanceförfattare med titlar som Kyssar i New York, Miraklet på Femte avenyn och Sömnlös på Manhattan i bagaget, gästar Bokmässan i Göteborg 2018.

Den brittiska författaren Sarah Morgans böcker i New York-serien har sålt över 15 miljoner exemplar världen över. På svenska finns bland annat böckerna Kyssar i New YorkMiraklet på Femte avenyn och Sömnlös på Manhattan. I juni släpps hennes nya bok Konsten att bevara en hemlighet (Harper Collins Nordic).

Till hösten kommer Sarah Morgan till Bokmässan för att prata om skrivande, humor och hetta, skriver hennes svenska förlag Harper Collins Nordic i ett pressmeddelande.

– Sarah Morgan är en av vår tids stora, moderna och träffsäkra romanceförfattare. Hon började skriva läkarromaner för Harlequin och är idag känd för bland annat sin hyllade New York-serie. Hon har en stor läsekrets och många svenska följare som hon verkligen ser fram emot att träffa i Göteborg, säger Carina Nunstedt, förlagschef på Harper Collins Nordic.

Sarah Morgans specialitet är att förena humor och hetta med modern romantik. Hon har belönats med flera utmärkelser för sina böcker, däribland det prestigefyllda amerikanska romancepriset RITA Award som hon har fått tre gånger.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL