Norska Beat levererar till Arabookverse i Egypten

Två nyckelpersoner i Arabookverse team Ali Abdul-Moneim, grundare av Storytel Arabia och Ahmed Rewihel, medgrundare Kitab Sawti (som köptes av Storytel). I mitten Nathan Hull från Beat Technology. Pressbild.

👨‍💻 Whitelabel. Beat Technology har fått sin första kund i MENA-regionen. De ska leverera sin D2C-plattform för eböcker och ljuböcker till Kairo-baserade Arabookverse som har kunder i Mellanöstern, meddelar de inför Bokmässan i Abu Dhabi (29 april – 5 maj). Med Beats teknologi och Arabookverses lokala studior och katalog med 11 000 titlar vill man nå över 400 miljoner arabisktalande globalt.
Norska Beats plattform används sedan tidigare av Adlibris i Sverige och Finland samt i Norge (Fabel), Tyskland (Skoobe), Nederländerna (Fluister), Rumänien (Audiotribe), Polen (Volume), Grekland (Jukebooks), Legible (Kanada) och Gardners (Storbritannien).

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.