Mariann Svensson debuterar med Svår insomni – ett tufft liv att leva

Jag är numera pensionär. Barndomen tillbringade jag på en liten skogsgård i Småland. Här läste jag på Hermods och gick senare på sjuksköterskeskola. Jag har jobbat som sjuksköterska, distriktssköterska och vårdlärare. 

 Jag är gift, har två barn och tre barnbarn. Jag bor i ett hus med stor trädgård och växthus. Här finns det mycket att göra och vi odlar en hel del. Naturen är en ljuvlig kraftkälla för mig. Våren, sommaren och hösten gillar jag. Stugsemestrar med våra barn är fina minnesbilder än idag. 

Matlagning är intressant. Det ska vara hälsosam kost. Nypotatis och solvarma jordgubbar. Alla mina år i pensionärskören är inte att förglömma. Hälsan är viktig för mig och jag har varit joggare i över trettio år. 

Litteratur har alltid funnits hos mig, både fack- och skönlitteratur. Jag har ofta flera böcker på gång samtidigt. I min dator finns det flera halvfärdiga böcker. Den bok som nu är färdig började jag på innan 2000-talet.

Svår insomni : ett tufft liv att leva

Svår insomni : ett tufft liv att leva

I boken <em>Svår insomni</em> delar Mariann Svensson med sig av sin ständiga kamp mot sömnlöshet, en trogen följeslagare sedan hon var 17 år gammal. Genom levande anekdoter från barndomen och uppväxten tar författaren med oss på en livsresa genom utbildning och karriär. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL