Ingalill Johansson debuterar med Allt har sin tid

Ingalill Johansson. Foto: Wretmarks

Ingalill Johansson, en glad pensionär som skriver, läser, bokbloggar och släktforskar. En gång i veckan dansar jag linedance.

Familj: Man och tre barn, sju barnbarn fem bonusbarnbarn, ett barnbarnsbarn och vår lille Sigge, en cockerspaniel.

Jag bor på Senoren, öster om Karlskrona, är fil mag i pedagogik och fil kand i religionsvetenskap. Jag har varit lärare i pedagogik på Blekinge Tekniska Högskola och är nu mentor till studenter med funktionsvariation. I hela mitt liv har jag skrivit och läst mycket. Arbete och en stor familj upptar hela mitt liv. När jag gick i pension började hon skriva skönlitterärt och en resa i en annorlunda och inspirerande värld tog fart. Nu har hon gått i mål med sitt bokprojekt från 2021.

Allt har sin tid är min debutbok som följs av ytterligare en del. Den är fiktiv men bygger delvis på släktforskning. Med en lokal förankring i Karlskrona och östra skärgården får vi möta två generationers kvinnor från åren 1940 fram till 2000 och deras tro och liv.

Jag har givit ut den själv i november 2023.

På min hemsida kan man distribuera och beställa min bok.

www.ingalillskriver.se

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL