Pernilla Björkung debuterar med Anders och draken

Pernilla Björkung

Jag heter Pernilla Björkung och är 30 år. Jag bor i Björneborg, Värmlands län. Arbetar som förskollärare 100% sedan 2 år tillbaka och har innan det varit vikarie inom barnomsorgen i ca 6 år. Ett av mina största intressen är hund. Jag äger två stycken som jag tränar och tävlar i IGP (spår, lydnad och skydd), så mycket av min tid ägnar jag till hundarna. Jag fotograferar i perioder. Min absoluta favoritfilm är Lejonkungen och efter den kommer alla andra disneyfilmer. Jag är en positiv, energisk och drivande person som gillar de flesta typer av utmaningar. ”Om jag inte kunde det innan så lär jag mig när jag testar”. Jag lever efter mottot att allt löser sig. 

Anders och draken

Anders och draken

Anders var på väg hem från förskolan när han såg någonting i diket. Ett ägg!

Undra vad som finns här inne? tänkte han och knackade lite försiktigt på skalet. Jag hoppas att det är en krokodil, eller en stor fågel. Men tänk om det är ett monster? Anders funderade. Finns det monster?

Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL