Jessica Eklund debuterar med Konstmusen Maximus.

Jessica Eklund.

Jag är en 38 år, bor i Stockholm tillsammans med min 10 åriga son. Arbetar som barnskötare på förskola sen 18 år tillbaka. Min son har fått tagit del av många berättelser och sagor och har med sin otroliga tydlighet sagt vad som fungerar och vad som inte fungerar. Min främsta supporter!

Har under mina år berättat egna sagor på förskolan, berättar ibland om leksaker som blir levande under natten eller få in berättelser som har stort genusperspektiv. Nu har jag börjat skriva ner dessa sagor. Genom mitt yrke har jag även blivit medveten om att det är mycket böcker som fattas. Mitt nästa steg i mitt skrivande är att se vad som behövs och inte bara skriva för att skriva. Vill att mina böcker ska få vara ett sätt att få kliva in i fantasins värld men även kunna fungera som en tröst eller en stund att få skratta. Att böckerna kan handlar om något de själva är med om.

Det finns det även en roman som ligger och väntar på att skrivas färdigt.

Stort tack till Lotta Myrefelt som skapade fram Maximus som min debutbarnbok handlar om. Hon fångade mina ord och gjorde honom och berättelsen levande i bokform.

Konstmusen Maximus

Konstmusen Maximus

Mitt inne i stan ligger ett konstmuseum. Inuti väggen bor en liten mus som heter Maximus. Hans stora dröm är att bli konstnär, Maximus vill också hänga sina tavlor på museet! Han börjar bli otålig. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL