Svenske regissören Jonatan Etzler filmatiserar ljudbok av Rasmus Lindgren

🎦 Filmatisering. Den svenske regissören Jonatan Etzler (aktuell med Netflix-filmen One More Time) ska få göra sin första Hollywood-film, rapporterar Deadline. Saoirse Ronan (som spelade huvudroll i filmatiseringen av sci fi-romanen Foe av Iain Reid) ska spela huvudrollen i Bad Apples, en satirisk komedi med thrillerinslag. Den är i sin tur en filmatisering av ljudboken De oönskade av Rasmus Lindgren (Andersson på bokens omslag). Inspelning ska ske i Storbritannien våren 2024.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter