Svenske regissören Jonatan Etzler filmatiserar ljudbok av Rasmus Lindgren

🎦 Filmatisering. Den svenske regissören Jonatan Etzler (aktuell med Netflix-filmen One More Time) ska få göra sin första Hollywood-film, rapporterar Deadline. Saoirse Ronan (som spelade huvudroll i filmatiseringen av sci fi-romanen Foe av Iain Reid) ska spela huvudrollen i Bad Apples, en satirisk komedi med thrillerinslag. Den är i sin tur en filmatisering av ljudboken De oönskade av Rasmus Lindgren (Andersson på bokens omslag). Inspelning ska ske i Storbritannien våren 2024.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.