Cajsa Björck Holmqvist debuterar med Från Aareavaara till Vårgatan 9

Cajsa Björck Holmqvist

Tänk att få skriva en historia och se den i bokform! Det var en surrealistisk upplevelse när jag öppnade kartongen med min första bok ” Från Aareavaara till Vårgatan 9 ”. I den känslan är jag inte ensam så det är kanske inte så mycket att orda om…Men så liten den var, det hade jag inte kunnat förutse. Så tunn. Jag kände mig som en mamma som vill skydda sin nyfödda bäbis när jag tog upp den. Hur skall den här lilla vännen kunna flyga för egen maskin?

Jag har skrivit om min morfar, en man som föddes i den lilla byn uppe vid Torne älv, som satte sig på tåget och for ner till Malmö där han blev polis. Som blev min morfar och som dog innan jag föddes. Det är en rar berättelse i sig. Men ett annat och kanske viktigare perspektiv är varför vi bryr oss om att leta efter sammanhangen bakåt i tiden? Där är boken giltig och kanske intressant för många. Och nu finns den både på Dillbergs bokhandel och Akademi-bokhandeln i Kalmar. Och den verkar klara sig bra!

Från Aareavaara till Vårgatan 9

Från Aareavaara till Vårgatan 9

Jag är uppvuxen i en liten familj. Inga mostrar, inga kusiner, få nära släktingar. Det var i alla fall vad jag trodde

När Cajsa dyker ner i släktforskningens värld träder figurer fram ur skuggorna och tar plats i historien. De leder henne från barndomsstaden Malmö till den lilla byn Aareavaara i Tornedalen. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL