Förlagsbyte för bästsäljande serie av Sarenbrant och Bergfeldt

Författaren Sofie Sarenbrant och journalisten Carina Bergfeldt bildar en ny författarduo. Födelsedagen, första delen i deras nya spänningsserie, ges ut av Bokförlaget Forum hösten 2023. Foto: Privat.

🎂 Förlagsbyte. Sofie Sarenbrant skriver på sin Facebooksida att Födelsedagen (Forum), första boken i hennes och Carina Bergfeldts serie, sålt 90 000 exemplar på fem veckor. Samtidigt rapporterar SvB att duon nu byter förlag och att nästa bok i serien (planerad till mors dag 2024) kommer på Bookmark förlag – som ger ut Sarenbrants bästsäljande spänningsserie om Emma Sköld samt hästserien Mira och Månen.
– Vi hade en diskussion om villkoren för en nästa bok men kunde inte riktigt enas. Det är tråkigt för oss så klart men vi önskar dem lycka till med sitt skrivande på det andra förlaget, säger Forums tillförordade förlagschef Jesper Monthán till SvB.
Läs även:

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL