Storytel fortsätter rekrytera från HBO – Ana Julia Ghirello ny expansionschef

📺 Rekrytering. Ana Julia ”AJ” Ghirello blir ny General Manager Expansion Markets och Senior Vice President Global Partnerships på Storytel. Hennes fokus bli tillväxtmarknader som Latinamerika, Mellanöstern och APAC, samt strategiska partnerskap på alla marknader. I sin senaste roll var hon Vice President of Partnerships på HBO Max LatAm och är därmed ännu ett exempel på att Johannes Larcher gärna rekryterar från tv-streamingbranschen.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.