Malin och Kent Hedlund-Plateryd debuterar med Fashion & Gasoline

Malin och Kent Hedlund-Plateryd. Foto Cecilia Thornberg

Vi kommer från skilda världar, den ena från en akademikerfamilj och den andra från en raggar/bikerfamilj. Ingen trodde att vi skulle vara en perfekt match. Tanken att skapa en coffee table bok tillsammans har vi pratat om ett tag. Vi båda har stora bildbanker på våra arbeten, photoshoots, modevisningar och utställningar etc. Det finns en historia bakom varje plagg och motorcykel som vi vill dela med oss av och skapelserna finns endast i en upplaga vilket gör våra kreationer väldigt exklusiva. Vi båda skapar på känsla och ”modellerar” fram våra verk. ”Learning by doing” har varit vår väg genom livet. För oss är boken lite av en nostalgitripp, men i förhoppning om att inspirera andra till kreativitet och tro på sig själva. Vi delar med oss av vår kärlek, hur vi får den att överleva, hur vi tar oss igenom kriser och hur våra olikheter kompletterar varandra. Malins motto: ”Ibland måste man våga vara modig” Kents motto: ”Vad som än händer, stay positive och snäll, även om man inte alltid lyckas”

Fashion & gasoline

Fashion & gasoline

Ingen trodde någonsin att Malin och Kent skulle vara en perfekt match. Hon är klänningsdesignern som kommer från en akademikerfamilj. Han är mc-byggaren som växt upp bland bikers och raggare. Båda två är självlärda och skapar utan regler utifrån inspiration och vision.

I Fashion & gasoline kommer kontrasterna fram. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.