Mélissa da Costa toppar listorna i Frankrike

📈 Bästsäljare. Het i Frankrike verkar feelgood-författaren Mélissa Da Costa vara just nu. På juli månads topplista har hon plats 4, 7 och 10. Hon debuterade 2019 och var förra året den tredje bäst säljande författaren i Frankrike efter Guillaume Musso och Joël Dicker med 844 547 sålda exemplar under år 2022. Två författare som finns utgivna på svenska till skillnad från Da Costa.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.