Sabina Sandberg debuterar med Livet på Tallberga gård: En vänlig gest

Sabina Sandberg

Jag heter Sabina Sandberg och är en 37-årig värmländska som bor i Skåne. Förutom författare är jag även konstnär. 

Genom åren har jag gått många skrivkurser eftersom jag älskar utmaningar och att utveckla mitt skrivande. Det är i mötet med andras texter eller när jag uppmanas att skriva någonting jag tidigare inte skrivit som mitt skrivande kan nå nya höjder. 

Berättelserna kommer ofta till mig som en blixt från klar himmel och då är det bara för mig att vara redo att skriva. Ibland behöver kreativiteten en knuff för att komma igång och den inspirationen kan komma varifrån som helst och det är det som är så roligt. Jag upplever berättelsen samtidigt som jag skriver den. Det finns ingenting mer fantastiskt än att dyka in i en helt ny värld som jag, till viss del, styr över (karaktärerna har ibland andra idéer och stretar emot). 

Jag föredrar att skriva i historisk och/eller fantastisk miljö. Med unga vuxna eller vuxna som målgrupp. 

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,