Cecilia Ström debuterar med en spännande thriller om fjällpatrull Nord

Cecilia Ström. Foto: Johan Ström

Jag heter Cecilia Ström och är fyrabarnsmamma, skolbibliotekarie och också debuterande som författare. Jag har alltid älskat att skriva och att få ner mina tankar i ord. Jag har växt upp i Lapplandsfjällen och älskar den storslagna och vackra miljö som ibland också kan uppfattas som karg och brutal. Allt handlar om vilket perspektiv man tar. Det gäller också mina karaktärer. Om du är stark eller svag, offer eller bödel kan också handla om vilket perspektiv som tas. Våld finns överallt och i många former. Det kan dyka upp plötsligt, vart som helst och när som helst. Ingen kan veta säkert hur det egentligen är hemma hos någon annan. Jag är alltid redo att skicka mig själv ett sms om en förlupen mening från en förbipasserande, eller om ett möte, en plats eller en doft som fått mig att tänka på något särskilt. Läs gärna min debut, Dold vrede och kanske bokar du in ett besök i vackra Kultsjödalen efteråt för att besöka de trakter som Jonas Ahlqvist, polis i fjällpatrullen bor och verkar i.

Dold vrede

Dold vrede

Jonas Ahlqvist kommer till Fatmomakke med lång erfarenhet från grova brott och gängkriminalitet i Gävle. Hans bästa vän och kollega har skjutits till döds och hans flickvän har lämnat honom. Ändå blickar han ut över Marsfjället och känner hur utsikten ger honom hopp om att läka från sina sorger. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.