Kickstarter för utgivning av nyskriven kortroman med Nancy (Kitty) Drew

📕 Kickstarter. Tonårsdetektiven Nancy Drew (på svenska känd som Kitty) är i fokus för en ny Kickstarter där man ska producera actionfigurer i retrostil baserade på de tidigaste böckerna som gavs ut på 1930-talet. Dessutom skrivs en helt ny kortroman exklusivt för Kickstartern. Nancy Drew skapades av Edward Stratemeyer som redan från början anlitade spökskrivare som fick jobba under pseudonymen Carolyn Keene. På svenska har B Wahlström gett ut över 200 Kitty-titlar, den senaste 2010. En ny tv-serie kom 2019 och visas på Viaplay.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.