Agneta Rånes debuterar med en sprudlande och varm berättelse om vänskap och kärlek

Agneta Rånes.

Jag var sju år gammal när jag bestämde att jag skulle bli förskolelärare på dagtid och författare på min fritid, och skrev min första berättelse om björnen som bara ville äta morötter. Sedan växte jag upp och valde att jobba som systemanalytiker istället, men det var ändå lika självklart att fortsätta skriva. Böcker låter oss leva liv vi aldrig levt och den magin har jag aldrig kunnat motstå och alltid velat vara med och skapa.

Min debut är en ungdomsroman om vänskap, kärlek och att längta efter ett spännande liv men råka skapa ett litet kaos. Det är en bok att bli glad av, i en samtid där unga både i verklighet och i fiktion annars möter många tunga ämnen. Precis som berättelsen om björnen som bara ville äta morötter handlar den om att hitta sig själv och stå för den man är. Och precis som mitt sjuåriga jag drömde om kan jag nu bidra till att sprida läslustens magi vidare.

Ett medelstort kaos

Ett medelstort kaos

Det börjar med ett löfte. Sjuttonåriga Nina är en rastlös drömmare som är less på sitt hopplöst vanliga liv och lovar sig själv att göra det spännande. Det här ska bli ett år av nya upplevelser, människor, äventyr och världsherravälde. Eller åtminstone tre av fyra.

Det fortsätter med en genialisk plan. Ja, förutom att inget går som planerat ... Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL