Catharina Petersson debuterar med en chakrabok för barn

Catharina Petersson. Fotograf: Mats Halvarsson

Plötsligt en natt kom idén till mig: ”Jag ska skriva en chakrabok för barn”. Nu ett år senare debuterar jag som författare. Ända sedan jag var liten har jag tyckt om den österländska filosofin. Det finns något fint, djupt och mystisk med den. Så det känns kul att få förmedla den gamla kunskapen till barn på ett utbildande, roligt och kreativt sätt.

Min främsta drivkraft är nyfikenhet. Jag har ett stort intresse för yoga, meditation och personlig utveckling – framförallt hur vi kan få in det i vår vardag för att bli mer medvetna, må bra och stressa mindre! Detta är grunden när jag jobbar som yogalärare och håller i retreater. Vid sidan av detta jobbar jag också som sjuksköterska.

Lilla Pingvin och hans sju superkrafter : en chakrabok för barn

Lilla Pingvin och hans sju superkrafter : en chakrabok för barn

Lilla Pingvin vill bli en superhjälte när han blir stor. Så därför går Lilla Pingvin till den visaste och klokaste pingvinen han vet, Guru Pingvin. 

- Guru Pingvin, jag vill veta vilka superkrafter jag har i mig, för jag ska bli en superhjälte!

Guru Pingvin börjar berätta för Lilla Pingvin om den inre världen och om de sju chakror som finns i kroppen. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL