Anci Lampe debuterar med romanen Det finns gröna hästar

Anci Lampe. Foto: Emma Pihl

Jag heter Anci Lampe och gav ut min första bok i januari 2023.

Boken kan läsas som en vanlig roman, men jag vill också peka på att vi måste sluta att förminska barn och deras berättelser. Samt att allt inte är vad det ser ut att vara.

Skrivit har jag gjort hela livet, men är inte publicerad förrän nu. Jag läser galet mycket böcker, och har alldeles för många.

Jag är uppväxt i lilla Trosa, som i mycket liknar staden i boken. Helt enkelt på grund av att det till största delen är en sann historia

Numera bor jag vid havet, i Oxelösund med mina två hundar Dina och Douglas. På vintrarna skriver jag, och på somrarna drar vi runt i vår lilla Busvagn. (Den heter så pga mina hundars uppförande)

Hästar och ridning har varit en stor del av mitt liv, liksom musk. Till yrket är jag psykiatrisjuksköterska, vilket man har nytta av i alla möjliga sammanhang. Inte minst i skrivandet.

Det finns gröna hästar

Det finns gröna hästar

Clara växer upp i en liten stad. I ett välbeställt hem, med högutbildade föräldrar. Allt är dock inte som det ser ut. “Du borde verkligen vara tacksam över att du är så priviligerad. Det finns många barn som önskar sig ett sånt hem som du har”, sa Fröken. Clara lyckades trycka undan impulsen att himla med ögonen. Nästan. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL