Natalie Forslind debuterar med den verklighetsbaserade boken Flykten

Natalie Forslind.

Jag heter Natalie Forslind och debuterar som författare i mars 2023. Jag har alltid drömt om att bli författare, när jag var liten skrev jag sagor och när jag blev äldre pluggade jag skrivande på Högskolan i Gävle. Sedan började vuxenlivet med heltidsjobb och amortering. Jag började jobba som kommunikatör och skrev artiklar hela dagarna, vilket ledde till att mina bokmanus hamnade i byrålådan.

När jag senare bytte jobb, från kommunikatör till growth marketer, började jag längta efter att skriva igen. Så jag plockade upp ett manus ur byrålådan och började redigera det än en gång. Efter några månader kände jag mig nöjd och skickade iväg det till förlag. Och jag fick ett ja. Vilken känsla.

Just nu skriver jag på två bokserier, en inom genren magisk realism och en dystopi.

Flykten

Flykten

Cina är 14 år och papperslös. Hans största dröm är att gå i en riktig skola och att ha ett vanligt liv där han inte behöver vara rädd för att myndigheterna ska få tag på honom. När han ännu en gång får sparken från sitt jobb bestämmer han sig därför för att försöka fly till Europa med sin bästa vän. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.