Natalie Forslind debuterar med den verklighetsbaserade boken Flykten

Natalie Forslind.

Jag heter Natalie Forslind och debuterar som författare i mars 2023. Jag har alltid drömt om att bli författare, när jag var liten skrev jag sagor och när jag blev äldre pluggade jag skrivande på Högskolan i Gävle. Sedan började vuxenlivet med heltidsjobb och amortering. Jag började jobba som kommunikatör och skrev artiklar hela dagarna, vilket ledde till att mina bokmanus hamnade i byrålådan.

När jag senare bytte jobb, från kommunikatör till growth marketer, började jag längta efter att skriva igen. Så jag plockade upp ett manus ur byrålådan och började redigera det än en gång. Efter några månader kände jag mig nöjd och skickade iväg det till förlag. Och jag fick ett ja. Vilken känsla.

Just nu skriver jag på två bokserier, en inom genren magisk realism och en dystopi.

Flykten

Flykten

Cina är 14 år och papperslös. Hans största dröm är att gå i en riktig skola och att ha ett vanligt liv där han inte behöver vara rädd för att myndigheterna ska få tag på honom. När han ännu en gång får sparken från sitt jobb bestämmer han sig därför för att försöka fly till Europa med sin bästa vän. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Adoptionsdrama i inbördeskrigets skugga

En utplånad bondby på Sri Lanka och två överlevande systrar som inte känner varandras existens tar oss in i ett virrvarr av händelser och en hel palett av människoöden både på den mytomspunna ön samt i Sverige och Frankrike.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.

Tre familjers vardagsliv och reflektioner på ett krig i Europa.

Boken ”Utan ord ingen mening” skildrar tre familjers vardagsliv och deras reflektioner på det nya världsläget. Deras frustation riktar sig mot Putin, hur han från ett rikt och i stort sätt relativt gott förhållande med västvärlden raserar Rysslands kommunikation med Europa och USA genom sitt anfallskrig mot Ukraina.