Nordiskt litteraturpolitiskt toppmöte i samband med Bokmässan i Göteborg

🧑‍🤝‍🧑 Toppmöte. Nordiskt litteraturpolitiskt toppmöte arrangeras 27 september 2023 i samband med Bokmässan i Göteborg. Politiker, bransch, forskning, tjänstepersoner och författare bjuds in i syfte att stärka det litteraturpolitiska samtalet, utbyta erfarenheter och lära mellan de nordiska länderna. Programmet släpps i juni och kommer återspegla ett urval av litteraturens mest aktuella frågor.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.