Annelie Mannerström debuterar med en romantisk, berörande feelgood om att våga öppna sitt hjärta

Annelie Mannerström. Fotograf Gabriella P Kjeilen.

Självbilder kan vara bedrägliga. Ingen utom jag är förvånad över att jag äntligen tagit tag i min dröm om att skriva böcker. Mina närmaste har gått och väntat på det här sedan jag var liten. Men för att skriva en bok måste man ju ha en idé – och det har jag väl inga?

Allt började med ett writing prompt. Av det fanns nästan ingenting kvar när jag satte punkt för min första roman, som nu ges ut. Men det fick igång mig. Det var som att min författarhjärna väcktes. Numera kommer idéerna till mig utan filter, och flera gånger i veckan måste jag pausa det jag håller på med för att kludda ner några rader jag inte vill glömma bort.

Hur vi ser på oss själva, särskilt i relation till andra, fascinerar mig och är något jag gärna utforskar i mitt skrivande. Jag skriver ungefär samma saker som jag läser: ljust eller mörkt, kärleksromaner eller thriller och skräck. Och idéer finns det gott om – det kommer garanterat bli fler böcker framöver!

Ingen konst att falla för dig

Ingen konst att falla för dig

När systerns liv faller samman bestämmer sig Olivia Eriksson för att lämna sin internationella karriär som konservator och flytta tillbaka till Göteborg. Hon tar ett jobb på sin väns konstateljé och kunden Pascal fångar hennes intresse. Men rykten kopplar honom till ett omfattande konstbedrägeri, samtidigt som han beskrivs som en playboy. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.