Dagens 1 decemer 2022

Dagens boknyheter

💰 Simon&Sales. Efter att försĂ€ljningen av Simon & Schuster till Penguin Random House fĂ„tt nej i domstol bestĂ€mde sig Paramount för att avbryta affĂ€ren och istĂ€llet inkassera 200 miljoner dollar frĂ„n den tĂ€nkta köparen. Men förlaget Ă€r fortfarande till salu. Publishers Weekly gĂ„r igenom tĂ€nkbara köpare. Författarföreningen Authors Guild sĂ€ger att de tĂ€nker göra allt för att stoppa affĂ€rer mellan de största fem förlagen (dit PRH och S&S rĂ€knas liksom tĂ€nkbara budgivarna HarperCollins, Hachette och Macmillan).

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren Àr journalist sedan 30 Är tillbaka och författare till mer Àn tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla vĂ„ra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka hĂ€r för QR-kod) eller med andra betalmedel.