Stefan Haglund debuterar med en roman om knekten Olofs öden och äventyr

Stefan Haglund. Foto: Mats på Rappsfoto.se

Mitt förhållande till böcker har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag brukar säga att jag i princip läser all text jag kommer över, och ur denna så får man alltid till sig någon kunskap i vad mån det än må gälla. Men jag har en stark förkärlek för historisk litteratur och då gärna fackböcker. Intresset för detta bygger delvis på att försöka förstå sig på människans beteende och utveckling över tid. Vilket har lett till att det har under lång tid funnits en tanke på att själv skriva någon skönlitterär roman, och då med historiskt tema med i viss mån faktabakgrund, vilket nu då har blivit av, men dock inte ur perspektivet självutvecklande.

En resa mot kärleken

En resa mot kärleken

  • Förlag: BoD
  • Utgiven: 2022-11-30
En roman om knekten Olovs öden och äventyr under stormaktstiden. Olov upplever en personlig tragedi, och besöker sina bröder som har olika karriärer, och sin mor under konvalescensen, där han dras in i olika händelser, tragiska som äventyrliga, både på land som till havs. Han plågas av traumatiska återblickar på händelser han har upplevt under kriget. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Ola Nilsson släpper novellsamling

Regelriket är ett porträtt av sonen och den förlorade modern, men också en samling berättelser om livets förutsättningar och bristningsgränser, om konst, trasig kärlek och mänskliga relationer i blixtbelysning.