Ulrika Wickstrand debuterar med en bok där legender blir till verklighet

Ulrika Wickstrand

Jag har alltid älskat att förflyttas till nya världar och verkligheter. Som barn hittade jag till dem genom skönlitteraturen, jag plöjde bok efter bok och inspirerades till att börja skrivna egna berättelser. Under tonåren var skrivandet en nödvändig ventil för att sätta ord på och reda i tankar och känslor. Ett behov av att få uttrycka mig kreativt väcktes alltså tidigt och har sedan följ mig genom livet även om pennan & orden i vuxen ålder alltmer byttes ut mot penslar & färger. Genom färg och form har jag format mina egna världar och tolkat det jag erfarit i ett skapande som blivit livsnödvändigt.

Min kärlek till skönlitteraturen har hela tiden funnits kvar men det skulle krävas ett tvärstopp i livet för att jag skulle hitta tillbaka till de egna orden, öppna upp för fiktionen och ge utrymme för de karaktärer som plötsligt steg fram i ljuset. Det är en ynnest att nu fått hitta tillbaka till skrivandet och jag gläds åt att få fortsätta resan med mina karaktärer och utforska deras sammanhang. Sista punkten i boken innebär inte slutet för vår relation.

Grön signal

Grön signal

Stormen viner runt fyren natten då Gaspar får syn på ett mystiskt grönt ljussken på himlen. Vad är det för ljus? Varför fortsätter det lysa så väl natt som dag? I jakten på svar börjar oväntade saker hända. Vägar vävs samman för fyra nya vänner som förstår att någonting är i rörelse. Inom kort står de mitt i stormens öga. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.