Amanda Romares bok om dumpningar blir tv-serie

Amanda Romares bok blir tv-serie. Arkivbild: LINA ARVIDSSON/TT.

Boken ”Halva Malmö består av killar som dumpat mig” av Amanda Romare ska bli tv-serie, uppger Sveriges Televisions Kulturnyheter.

Författaren ska tillsammans med sin syster Adina Romare och manusförfattarna Moa Herngren och Tove Eriksen Hillblom göra tv-serie av boken. Serien kommer att produceras av produktionsbolaget Jarowskij.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.