Håkan Kjellin debuterar med en roman som har rymd och hämnd som teman

Att skriva en bok har jag funderat länge på men det har inte blivit av förrän nu. Att läsa har varit en stor del av mitt liv och mycket av inspirationen mitt eget skrivande kommer från de berättelser som jag läst tidigare. I mitt eget skrivande blandar jag verkliga fakta och händelser med påhittade delar. I debutromanen är det hämnd som är i fokus, tillsammans med astronomi. Berättelsen är en resa genom solsystemet – på jorden, i världens största modell av solsystemet: Sweden Solar System.

Ursprungligen kommer jag ifrån Delsbo i Hälsingland, men bor för närvarande i Vällingby. I grunden har jag en magisterexamen i Informatik och har bland annat studerat Romanskrivarlinjen vid Färnebo folkhögskola. Nuvarande jobb är Senior Marketing Automation Specialist. Nemesis är min debutroman och förhoppnings kommer fler spänningsromaner i framtiden. Uppföljaren går just nu under arbetsnamnet Ares och kommer förhoppningsvis vara färdigskriven under nästa år.

Nemesis

Nemesis

Under Svenska kyrkans Skärtorsdagsevenemang vid Tele2 Arena, bränns en man på bål i något som misstänks vara en islamistisk terrorattack. På den runda byggnaden bredvid projiceras ett budskap: KUFR.

Erik Johansson har allt han önskat sig. Men efter ett avgörande beslut kommer sammanbrottet och Erik sjunker ned i en depression. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,