Helena Hedström debuterar med Julius och mysteriet på pensionat Skogsgläntan

Helena Hedström. Foto: Douglas Hedström

Jag är uppvuxen i Stockholm och bor nu i Fruängen, söder om stan. När jag var barn läste jag alla spänningsböcker som jag kom över. Enid Blytons ”Vi fem-böcker” var en favorit. Efter det började jag läsa romantik, deckare, spänning, feelgood och annan litteratur. Jag promenerar varje dag oavsett väder och det är då karaktärerna ”pratar” med mig och min fantasi frodas. För mig är en fysisk bok självklar. Känslan av att krypa upp i soffan, hålla en uppslagen bok i handen och låta ögonen följa orden till meningar är underbar.
De flesta av mina somrar sedan barnsben har jag spenderat på landsbygden i Södermanland. Där finns fantastiska insjöar, ängar och härliga skogar vilket gett inspiration till miljön i boken.

Jag hoppas att min bok ska väcka ett intresse hos barn för mysterier, spänning, känna pirret som det ger och på så sätt få inspiration till att lägga bort sin mobil.

Nu skriver jag på en psykologisk spänningsroman för vuxna samt på en uppföljare till min bok om Julius.

Julius och mysteriet på pensionat Skogsgläntan

Julius och mysteriet på pensionat Skogsgläntan

Då plötsligt dyker en vit gestalt upp, mitt i skogen. Julius hoppar bak i sätet, blinkar hårt innan han hastigt vänder sig mot bakrutan och spanar. Ingen där. En kuslig känsla ilar genom honom. Vad som helst skulle kunna finnas bakom stammarna och de gröna små höjderna. De har åkt en lång stund genom skogarna. Inga byggnader. Inte ens en bil har han sett. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL