Ny bok av Anna Karolina i Amanda Paller-serien – tidigare böcker relanseras

Nu släpps en efterlängtad en fjärde del i Anna Karolinas serie om Amanda Paller: Mullvaden. Samtidigt har Bokfabriken relanserat de tidigare böckerna i serien med nya omslag och ny inläsare till ljudböckerna.

Polisen Amanda Paller får i uppdrag att infiltrera Benny Berg, Sveriges största tillverkare av metamfetamin som lever ett nedtonat Svenssonliv. Operationen leds av aktionsgruppen i Stockholm. Amanda ska tillsammans med kollegan Tony Seger spela ett nygift par som flyttar in i familjen Bergs radhusområde.

99 % av Boktugg är gratis att läsa. Regelbunden läsare? Stötta oss gärna genom att swisha ett bidrag.

Relationen till kollegan försvårar uppdraget: Tony avskyr Amanda. För det är ju ingen hemlighet inom kåren att Amanda har barn med värdetransportrånaren och polismördaren Adnan Nasimi.

Mullvaden är den efterlängtade fortsättningen på Anna Karolinas hyllade kriminalserie om Amanda Paller vid Stockholmspolisen. Tidigare böcker i serien är Stöld av babianStår dig ingen åter och Förlorat ansikte.

Inför släppet av Mullvaden har Bokfabriken återlanserat hela serien i ny digital tappning med Fredde Granberg som inläsare.

De nya titlarna i Amanda Paller-serien i återlanseringen är: Babianen (Bok 1), Kannibalen (Bok 2), Svinet (Bok 3).

Mullvaden släpps som ljudbok hos strömningstjänsterna den 26 september, också med Fredde Granberg som inläsare.

Om författaren:
ANNA KAROLINA har arbetat som polis i femton år och är känd för sina trovärdiga kriminalromaner. 2014 debuterade hon med Stöld av babian som nominerades till Crimetime Awards debutantpris och Stora Ljudbokspriset. Därefter har hon skrivit ytterligare sju böcker och översatts till ett flertal språk.

99 % av Boktugg är gratis att läsa. Regelbunden läsare? Stötta oss gärna genom att swisha ett bidrag.

Om boken

Mullvaden

Mullvaden
Serie Amanda Paller
Författare
Förlag Bokfabriken
GenreDeckare, thrillers och spänning
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor399
Vikt672 gr
Utgiven2022-09-15
SABHc
ISBN 9789178354979

Polisen Amanda Paller får i uppdrag att infiltrera Benny Berg, Sveriges största tillverkare av metamfetamin som lever ett nedtonat Svenssonliv. Operationen leds av aktionsgruppen i Stockholm. Amanda ska tillsammans med kollegan Tony Seger spela ett nygift par som flyttar in i familjen Bergs radhusområde. 

Relationen till kollegan försvårar uppdraget Tony avskyr Amanda. För det är ju ingen hemlighet inom kåren att Amanda har barn med värdetransportrånaren och polismördaren  Adnan Nasimi.

Mullvaden är den efterlängtade fortsättningen på Anna Karolinas hyllade kriminalserie om Amanda Paller vid Stockholmspolisen. Tidigare böcker i serien är Stöld av babian, Står dig ingen åter och Förlorat ansikte.

ANNA KAROLINA har arbetat som polis i femton år och är känd för sina trovärdiga kriminalromaner. 2014 debuterade hon med Stöld av babian som nominerades till Crimetime Awards debutantpris och Stora Ljudbokspriset. Därefter har hon skrivit ytterligare sju böcker och översatts till ett flertal språk.

 

"Spänningsfaktorn. Den är på gränsen till jobbig. Jag sumpar möten, jag sumpar att duscha, jag läser boken under tiden som jag äter min lunch."
- Stig Larsson, Aftonbladet  

"Anna Karolina är den klarast lysande stjärnan på deckarhimlen. Ingen skriver smartare, coolare, mer spännande och med fler oväntade vändningar än hon."
- Carin Gerhardsen, författare

"Anna Karolinas språk är rappt och grovt. Det är lätt att förlora sig i Anna Karolinas värld och desto svårare att lägga ner boken. Tempot, liksom kvaliteten, är hög."
- Caroline Svensk, BTJ, 5 av 5

Pressrelease

Pressrelease

Vi publicerar utvalda pressreleaser för att kunna länka till dem i våra nyhetsbrev och notiser. Förlag och andra i bokbranschen är välkomna att skicka sina pressreleaser till tips@boktugg.se Kanske publicerar vi releasen, kanske gör vi en egen nyhet på den. Vi läser i alla fall alla inkomna nyhetstips även om vi inte kan svara på alla mejl.

tips@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.

En balansgång i ondska

Anne Agardhs ”Med slavar i lasten” är en historisk roman baserat på ett verkligt livsöde; en svensk man som var slavhandlare på 1700-talet.

För tjugo år sedan ville Anne Agardh veta mer om sin släkt.