Eva de Ron debuterar med suggestiv spänningsroman

Eva de Ron. Bild: Privat, teckning av Classe Campbell.

Redan som 15-åring skrev jag, som hästtokig tjej var det då förstås manus som handlade om just hästar. Jag fick då en av mina noveller publicerade i en pocket, modell mindre. Samtidigt fick jag uppmuntrande ord från förlag. Redan då visste jag att jag skulle komma att skriva en bok.

Efter en tid i London och studier i Uppsala som beteendevetare, inom bland annat psykologi, visuell kommunikation och språk, gick flytten till Göteborg.

Historien till min debut Av djävulen utvald har jag burit på under flera år, och till slut kände jag att nu var jag tvungen att få den på pränt. Suggestiv spänning/psykologiska thrillers är min genre, både då jag läser och när jag skriver. Gärna med vissa inslag av skräck och det ockulta.

Av djävulen utvald

Av djävulen utvald

Vad gör du när du håller på att förlora förståndet, ondskan lurar och du inser att du är helt själv?

Den rutinerade fastighetsmäklaren Clara Liif får i uppdrag att sälja en sekelskiftesvilla i ett av Göteborgs finare områden. Villans ägare ska skilja sig och uppdraget ser ut att vara både enkelt och lönsamt. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.