Britta Ivarsson Possnert debuterar med Bruten pakt

Britta Ivarsson Possnert Fotograf: Therese Berglund

Jag är en dalkulla ifrån Leksand. Växte upp omgiven av kärleksfulla föräldrar och två omhändertagande äldre bröder.

Mina författardrömmar började en julafton 1960 i Ivarsgården. Som åtta-åring skrev jag en julsaga som högtidligen lästes upp för familjen. När jag ser tillbaks på sagorna, så handlade de ofta om livet utanför det röda staketet, om orättvisor om hur djuren hade det i skogen. Utanförskap och funderingar om livet. Kanske det senare var det som ledde till mitt yrkesval. Jag har arbetat i psykiatrin i 40 år. Jag gjorde många resor, bodde i England och i Schweiz.  Jag gick på  skrivarkurser och på författarskola i Marstrand. Tanken på en bok började bli verklighet. 2018 kom min självbiografi: Under ”bara britta”. En nödvändig bok om möten som påverkat mig på gott och ont. 2019 samlade jag ihop noveller från byrålådan. Det blev en antologi: ”Novellfesten”.

Jag är medlem i Sverigeförfattarna och har stol nummer 18 i Fåröakademien. Redaktör i Bodabygden.

Bruten pakt

Bruten pakt

Helena gav sig ut på sin drömresa, men drömmar blev till mardrömmar, ibland så farliga att det var knappt hon överlevde. Efter hissnande äventyr mötte hon den stora kärleken.
Nu har Helena högst tre månader kvar att leva och ber sonen Matteo att komma. Hon har något viktigt att berätta, en hemlighet som hon gömt i sitt hjärta. Nu måste han få veta. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL