Sebastian Pau Johansson debuterar med Vem fan är Margaret?

Sebastian Pau Johansson - foto av Maria Östlin.

Mitt namn är Sebastian Pau Johansson och jag är 24 år. Jag föddes i Stockholm men flyttade två månader gammal tillsammans med min svenska mamma och italienska pappa till Milano i Italien. Jag är uppväxt och utbildad i det katolska och auktoritära italienska skolsystemet med en klassisk utbildning i litteratur. Som många andra hbtqia+-ungdomar i Italien gick jag igenom en tuff period i unga år. Jag utsattes för mobbning, grova trakasserier och våld som blev allt mer allvarligt. Efter år av övergrepp och till slut en våldtäkt flydde jag in i ett destruktivt självskadebetende med överdrivet festande. Först efter sju års terapi kunde jag få tillbaka ett tryggt liv igen. För att ytterligare läka såren började jag att skriva. Vid 17 års ålder hade jag ett utkast av min första roman – Vem fan är Margaret? I boken har jag tagit inspiration från både gott och ont i mitt kaotiska liv med lyxkonsumtion, resor och droger.Trots ett destruktivt leverne fick jag vara med om mycket spännande och mycket av det positiva har inspirerat mig till att skriva sju bokmanus och mitt skrivande fortsätter.

Vem fan är Margaret?

Vem fan är Margaret?

Vem fan är Margaret? är den dramatiska och kärleksfulla överklasshistorien om Margaret. Hon hamnar i fruktansvärt tuffa situationer när hon egentligen bara borde få vara en ung tanklös tjej. I sin resa söker hon frihet med hjälp av droger, shopping och ett oändligt festande. Läs mer »

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.