Hemliga byrån släpper ny musik

Hemliga byrån består bland annat av författarna Sören Olsson och Anders Jacobsson och nu släpper gruppen låten "Sommaren". Foto: Rodrigo Soto/Storytel/TT

Svenska syntpopgruppen Hemliga byrån släpper nya låten ”Sommaren” på Spotify under fredagen.

Låten finns med i filmen ”Sune – uppdrag midsommar” och enligt upphovsmännen, författarna och kusinerna Sören Olsson och Anders Jacobsson, är det ”den enda sång man behöver för att kunna fira en svensk midsommar”.

Hemliga byrån står bland annat bakom låten ”Hej, hej hemskt mycket hej” från 1986 och Sören Olsson och Anders Jacobsson har också skrivit de välkända böckerna om ”Sune”, ”Bert” och ”Håkan Bråkan”.

Text: Linnéa Wannefors/TT

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL