Annika Hjelmqvist Sjöholm debuterar med bok om transformation, passion och vibrerande liv

Annika Hjelmqvist Sjöholm. Foto: Privat

I min personliga portal fanns det gamla livet som projektledare, lärare, coach och yogalärare. På andra sidan anade jag en magi som öppnade vägen för ett varande bortom samhällets normer och programmeringar. Jag sa JA och släppte allt!

För mig handlar skrivandet om möjligheten att få leva mig in i olika karaktärer, andra typer av liv och gärna i samklang med högvibrerande dimensioner. På så sätt blir även mitt liv större, härligare och mer helt. Allt det som mina karaktärer upplever har jag också upplevt i en eller annan form, men däremellan har jag låtit fantasin och min kanal mot andra andliga dimensioner ta över. I det skifte som världen genomgår behövs högvibrerande människor som tänker i linje med det nya som är på väg att födas. I min bok Portalen vill jag väcka tanken att det kanske är just dig och din gåva som jorden väntar på.

Portalen

Portalen

Borde inte livet vara roligare, mer passionerat magiskt eller åtminstone något sånär meningsfullt? Inom mig gnagde känslan av att ha anpassat mig till andra i hela mitt liv och att jag på vägen tappat bort mig själv. Jag visste varken vem jag var eller vad jag ville, bara att det inte gick längre. 

Mitt skrik ut i världen började på en bergstopp i Grekland. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.