Anna Burston debuterar med roman om att följa sitt hjärta

Anna Burston. Foto: Privat

Jag skriver för att fånga vardagliga betraktelser av det som händer inom och mellan människor. Länge trodde jag att mitt skrivande endast syftade till att bearbeta egna inre processer men med åren har jag förstått att det bara är en annan del av revolutionen. Den om att världen ska vara full av respekt och kärlek oavsett vem man är, oavsett vem man vill bli och hur man vill uttrycka sig. Jag är en hopplös världsförbättrare och detta påverkar både mina livsval, mitt skrivande, mitt yrke och jag har slutat förvånas över att jag helt plötsligt sitter i ännu en styrelse där grundidén handlar om att skapa ett bra samhälle för alla, på ett eller annat sätt.

Jag skriver för att bredda normen så att fler perspektiv ska få plats. Jag skriver i en övertygelse om att om kärlekens alla facetter fick lov att existera lite mer oladdat i det mellanmänskliga utan alla lager, definitioner, föreställningar och rädslor tror jag att världen skulle bli en lite bättre plats att leva på, vi skulle vara lite mindre ensamma och lite mer lyckliga. Ja, jag skriver ofta om kärlek och oftast om den som inte får plats i normen. Den där normen som styr vilka val vi tror det är klokast att göra, vilka känslor vi får känna och vilka dörrar vi öppnar ödet för.

Kvinnorna i finrummet

Kvinnorna i finrummet

Det här  är en bok om kärlek. Om kärleksbegreppet och dess inbillade begränsningar. Om kärlek som skär rakt igenom ytligheter, så som ålder och kön. Om dess lager, definitioner, föreställningar och rädslor. Om dess allmänna allmängiltighet. Om att bli berörd och glittra till, så där rakt över rummet plötsligt in i en annan själ. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL