Anna Burston. Foto: Privat

Anna Burston debuterar med roman om att följa sitt hjärta

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Jag skriver för att fånga vardagliga betraktelser av det som händer inom och mellan människor. Länge trodde jag att mitt skrivande endast syftade till att bearbeta egna inre processer men med åren har jag förstått att det bara är en annan del av revolutionen. Den om att världen ska vara full av respekt och kärlek oavsett vem man är, oavsett vem man vill bli och hur man vill uttrycka sig. Jag är en hopplös världsförbättrare och detta påverkar både mina livsval, mitt skrivande, mitt yrke och jag har slutat förvånas över att jag helt plötsligt sitter i ännu en styrelse där grundidén handlar om att skapa ett bra samhälle för alla, på ett eller annat sätt.

Jag skriver för att bredda normen så att fler perspektiv ska få plats. Jag skriver i en övertygelse om att om kärlekens alla facetter fick lov att existera lite mer oladdat i det mellanmänskliga utan alla lager, definitioner, föreställningar och rädslor tror jag att världen skulle bli en lite bättre plats att leva på, vi skulle vara lite mindre ensamma och lite mer lyckliga. Ja, jag skriver ofta om kärlek och oftast om den som inte får plats i normen. Den där normen som styr vilka val vi tror det är klokast att göra, vilka känslor vi får känna och vilka dörrar vi öppnar ödet för.

Kvinnorna i finrummet

Kvinnorna i finrummet

Det här  är en bok om kärlek. Om kärleksbegreppet och dess inbillade begränsningar. Om kärlek som skär rakt igenom ytligheter, så som ålder och kön. Om dess lager, definitioner, föreställningar och rädslor. Om dess allmänna allmängiltighet. Om att bli berörd och glittra till, så där rakt över rummet plötsligt in i en annan själ. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.