Rose Wilkinson debuterar med bok om att plocka och använda vilda växter

Rose Wilkinson. Foto: Mikael Strand

I hela mitt liv har jag älskat att vara ute i naturen och fascinerats av allt nyttigt naturen så givmilt odlar åt oss till mat, medicin och mycket annat. I min familj ansågs prydnadsväxter helt onödiga så i trädgården odlades bara ätbart. I naturen plockade vi skogens läckra bär, svamp och även örter i medicinskt syfte.

Min karriär har inneburit att jag arbetat i USA och Tyskland, men huvudsakligen som projektledare inom medicinsk utbildning i Storbritannien. Under tiden utbildade jag mig också till diplomerad örtterapeut och örtpedagog och de senaste åren har jag helt fokuserat på detta där jag numera bor, i skärgården utanför Söderköping.

I många år har jag drömt om att skriva en bok som är lätthanterlig och inspirerande så att alla kan ta del av min kunskap och enkelt börja skörda från naturen. Genom Söderköpings Bokförlag har min dröm blivit verklighet med min första bok Lättplockat.

Välkommen in i min bok och ut i naturen!

Lättplockat : hur du använder vanliga vilda växter, bär och ogräs till mat och hälsa

Lättplockat : hur du använder vanliga vilda växter, bär och ogräs till mat och hälsa

Lätt att plocka - enkelt att använda. Boken ger dig kunskapen som behövs för att plocka och använda ett lätthanterligt antal vilda växter, bär och ogräs. Växterna är utvalda för att de kan användas till vardags både i matlagning och som läkeväxter för vanliga besvär. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL