Martin Nilsson avslöjar minnestekniker

Martin Nilsson. Foto: Åsa Siller

🧠 DEBUTANT: ”Böcker kan förändra liv. För 10 år sedan köpte jag boken som förändrade mitt. Då var jag runt 35 år, hade jobbat som psykologilärare i ett decennium och behövde nya perspektiv och erfarenheter.” Så inleder minnesmästaren Martin Nilsson sitt debutantporträtt.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.