Martin Nilsson. Foto: Åsa Siller

Minnesmästaren Martin Nilsson debuterar med bok om minnestekniker

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Böcker kan förändra liv. För 10 år sedan köpte jag boken som förändrade mitt. Då var jag runt 35 år, hade jobbat som psykologilärare i ett decennium och behövde nya perspektiv och erfarenheter. Jag bytte jobb, separerade och började tågpendla. Redo för nya erfarenheter och upplevelser. Första dagen på det nya jobbet gick jag till bokhandeln och köpte en bok om minnesträning, något att göra på tåget. Det blev mer än så.

Idag är jag regerande svensk mästare i minne och världsrekordhållare. Men det är inte medaljer och troféer som är berättelsen om mig. Det är den resa jag genomgått det senaste decenniet. Jag är fortfarande lärare, men idag vet jag hur man lär sig. Jag vet hur man slipper glömma bort. Det går faktiskt att lära sig allting. Nu har jag skrivit en bok. En bok som kan förändra liv. Kanske ditt? 

Det andra minnet : om hjärnforskning, minnespalats och konsten att komma ihåg

Det andra minnet : om hjärnforskning, minnespalats och konsten att komma ihåg

Jakten på den försvunna konsten att komma ihåg!

Modern hjärnforskning har kunnat visa på en omvälvande slutsats: ju mer vi lär oss desto större blir hjärnans kapacitet. Det finns med andra ord all anledning att utmana vår minnesförmåga, vårt lärande och på köpet få en mer vital hjärna. Läs mer »

info@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare läsare som väljer att stödja oss ekonomiskt genom donationer:

(Om du redan är Supporter – tack!)

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.