Jean-Pierre Salkvist debuterar med sagobok för vår tid

Jag är sagoberättare. Länge har jag vandrat och många är de som jag har fått möta utmed vägarna, både stora och små; människor och oknytt. Jag berättar legender och historier, jag berättar om det jag har hört och om det jag har sett.

Så länge jag kan minnas har sagor varit en del av mitt liv. Sagor som innehåller magi och trolsk mystik, sagor som fick vara mörka och samtidigt måla bilder av skönhet som inte går att finna någon annanstans. Sagor har för mig alltid rört sig i det okända, i det lite farliga; jag tror att just det är en av sagornas styrkor. De rör sig tillräckligt långt från vår verklighet för att lyckas belysa, granska och utmana på ett sätt som inget annat kan. I sagans värld vågar vi stå upp emot det hemska trollet, vi ger oss ut på jakt efter den äkta kärleken och vi möter sorg och saknad efter en fallen vän.

Med humor, glädje och, när det behövs, ett stort allvar, vill jag ta er med till fantastiska platser.

Berättarens sagor

Berättarens sagor

Jag är sagoberättare. Jag berättar sagor och legender. Jag berättar om sådant som jag har sett och om sådant som jag har hört. Länge har jag vandrat omkring och jag har fått möta många, både stora och små, människor och andra varelser. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL