Sati Bacchus debuterar med bok om personlig utveckling

Sati Bacchus. Foto: Ulla Fritzon

Jag har alltid velat skriva böcker. När jag var liten häftade mamma ihop papper till små tunna häften att rita och skriva i. Jag skrev massor av sådana innan jag ens kunde bokstäverna ordentligt.

När min mamma dog rasade min värld. Som 11-åring fick jag hitta andra vägar att må bra. In kom läsandet. När jag var tretton hade jag läst ut allt som stod på barn- och ungdomshyllorna i vårt förortsbibliotek. Då avancerade jag till vuxenhyllorna.

Så kom det sig att jag började läsa böcker med inriktning på psykologi, personlig utveckling och hur vi människor fungerar i vårt inre. Som vuxen har det intresset aldrig falnat och efter mycket egen utveckling, många års arbete som sjuksköterska, terapeut och coach har jag sista åren velat ”skicka vidare”.

Skrivprojektet Livsskolan har följt mig i åratal, det tog tid innan jag hittade rätt ton i texterna. Nu när jag känner att jag hittat min röst vill jag gärna fortsätta och håller på att skapa om mitt liv så att jag kan skriva mer.

Livsskolan : tolv lektioner för känslomässig läkning, personlig utveckling och inre frihet

Livsskolan : tolv lektioner för känslomässig läkning, personlig utveckling och inre frihet

"När jag var tolv ville jag dö" - så börjar Sati Bacchus Livsskolan.

Hennes mamma har nyligen dött och den lyckliga barndomen på Barbados är över. Vi får följa Sati genom stökiga ungdomsår till ett vuxenliv där hon genom olika livslektioner lär sig ta ansvar för sig själv, läka känslomässigt och växa som människa. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL