Ida Sundén debuterar med roman om missbruk, medberoende, kärlek och vänskap

Ida Sundén. Foto: Privat

För tre år sedan gick en nära anhörig till mig bort till följd av drogmissbruk. Redan som liten använde jag skrivande som ett sätt att bättre förstå mig själv och världen runt omkring, och för att hantera saker som hände i mitt liv. Så också nu. Resultatet blev den skönlitterära boken Tillsammans är vi två som kom ut på Vintergård förlag 25 oktober 2021.

Boken skrevs i ett tillstånd av sorg, ilska och frustration. Men också med ett stort behov av att skriva en historia som innehöll en gnutta hopp. I Tillsammans är vi två följer läsaren fem olika personer i en berättelse om missbruk och medberoende, men också kärlek och vänskap.

Jag bor i Åtvidaberg och utbildad journalist och socionom. Under 2022 ges min andra roman Det är vackrast när det skymmer ut.

Tillsammans är vi två

Tillsammans är vi två

”Kan du inte bara dö? Eller nej. Dö inte.”

Fem personer, fem olika liv. Rädslan för att allting plötsligt ska vara för sent har på olika sätt kopplat dem i ett fast grepp. Ante jagar efter sina droger. Inez och dottern Saga längtar efter honom. John borde ägna tankarna åt skola, träning och tjejer. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL